Vinn boken ”FOTBALLFRUES dagbok”

Vinn boken ”FOTBALLFRUES dagbok”. Om lågkolhydratkost, träningstips, recept, heminredning och livet som toppbloggerska. Lägg upp en bild på INSTAGRAM med texten ”#vinnbennysbok @bennyottosson”. Bilden ska handla om kost eller träning. Senast fre 6 dec. Lycka till!

Fotballfrues dagbok

www.optimeradig.se
Gillar du innehållet så blir jag jätteglad om du hjälper till att sprida budskapet vidare 🙂 Twittra t ex om min blogg. Och dela gärna detta inlägg. Produkter du köper på min sida får jag provision på. Ditt pris är alltid detsamma. Men du stöttar mitt ”folkhälsoarbete” genom att handla via länkarna. Bli gärna vän med mig på Facebook, följ mig på Twitter och Instagram. Kontakta mig på bennyottosson@me.com eller på tel 0708-519161.

Follow Me on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *