Veckans läsvärda länkar

Jag följer en del bloggar och lägger ut några av de inlägg jag tycker är mest läsvärda varje vecka. Här är veckans:

Marie symtomfri – åt sig fri från diabetes

Släpp hälsostressen i köket

Cancercellers sötsug borde bli deras fall

Svenskarna äter allt fler ägg!

Var snäll idag – mot dig själv

Din inställning avgör om dina drömmar slår in

11 Life Lessons From JK Rowling

Kroppsnöjd med pepp istället för pekpinnar!

Ingefärakicken

Jordgubbar bra för hjärtat

 

Have fun!
Benny Ottosson
www.optimeradig.se
Gillar du innehållet så blir jag jätteglad om du hjälper till att sprida budskapet vidare 🙂 Twittra t ex om min blogg. Och dela gärna detta inlägg. Produkter du köper på min sida får jag provision på. Ditt pris är alltid detsamma. Men du stöttar mitt ”folkhälsoarbete” genom att handla via länkarna. Bli gärna vän med mig på Facebook, följ mig på Twitter och Instagram. Kontakta mig på bennyottosson@me.com eller på tel 0708-519161.

Follow Me on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *