Veckans läsvärda länkar

Jag följer en del bloggar och lägger ut 10 inlägg per vecka som jag tycker är intressanta. Här är veckans:

 

Läkare: det är viktigt att hålla blodsockret lågt vid bröstcancer

Take the Art of Less Doing Online Course

Positivity vs Negativity

Nu ska vi upp ur soffan!

Recension: Aminosyran L-Glycin

Långlöpare väljer LCHF eller krossas i konkurrensen

Gör en egen TRX

Karin Bojs: Därför drabbas vi just nu av ”hälsohets”

Solkrämerna ger falsk trygghet

Nyckeln till hälsa – se till att dra igång din fettförbränning

Varför Paleokost?

Bra nummer av näringsmedicinsk tidsskrift

Till alla sockerråttor på vägen till MBJ

Kroppsideal och synen på dig själv

 

Have fun!
Benny Ottosson
www.optimeradig.se
Gillar du innehållet så blir jag jätteglad om du hjälper till att sprida budskapet vidare 🙂 Twittra t ex om min blogg. Och dela gärna detta inlägg. Produkter du köper på min sida får jag provision på. Ditt pris är alltid detsamma. Men du stöttar mitt ”folkhälsoarbete” genom att handla via länkarna. Bli gärna vän med mig på Facebook, följ mig på Twitter och Instagram. Kontakta mig på bennyottosson@me.com eller på tel 0708-519161.

Follow Me on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *