Nytt podavsnitt! #10 – Optimera din andning. Intervju med Anders Olsson.

Sömnproblem, stressad, högt blodtryck, ofta tätt i näsan? Dagens avsnitt handlar om andningen som ett verktyg i vårt hälsoarbete. Jag pratar med Anders Olsson som driver sidan medvetenandning.se. Vi pratar om bra och dåliga andningsvanor och vad de kan resultera i. Anders berättar vidare om spännande saker som att förbättra sömnen genom att sova med tejp över munnen (!), träna med munnen stängd och övningar i att få en lugnare och djupare andning. Vilket då har bevisat positiva effekter på vår hälsa.

Du får Anders bästa tips på hur du kan börja förbättra din andning och må bättre. Ni får höra hur jag själv kunnat komma ner i ett djupare lugn med andningsövningar, hur jag sänkt min puls under träning genom och mycket annat.

Mycket nöje!

» Medveten andnings hemsida

Vinn boken Medveten andning, relaxatorn, 28 dagars andningsträningsprogram och muntejp (!)
Anders lottar generöst ut ett startkit för den som vill fördjupa sig i detta med andningen. Tävlingen avslutas den 28/3 kl 24.00.
» Läs mer om produkterna

Tävla via Facebook
1. Gå till min Facebooksida
2. Leta upp uppdateringen om detta podavsnitt
3. Dela uppdateringen OCH skriv en kommentar om att du vill vinna Anders bok

Lycka till!

medveten-andning-grunden-for-halsa-energi-och-harmoni

Vinner du inte boken kan du köpa den här.

Mycket nöje!

Länk till avsnittet om du inte ser spelaren. Vilket jag inte tror du gör om du är på mobil eller läsplatta. Du hittar också podden på iTunes och Podomatic.

Jag blir glad om du hjälper till att sprida mitt ”folkhälsoarbete” 🙂

Benny Ottosson
www.optimeradig.se
Gillar du innehållet så blir jag jätteglad om du hjälper till att sprida budskapet vidare 🙂 Twittra t ex om min blogg. Och dela gärna detta inlägg. Produkter du köper på min sida får jag provision på. Ditt pris är alltid detsamma. Men du stöttar mitt ”folkhälsoarbete” genom att handla via länkarna. Bli gärna vän med mig på Facebook, följ mig på Twitter och Instagram. Kontakta mig på bennyottosson@me.com eller på tel 0708-519161.

Follow Me on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *