Jag ska aldrig gå in i en bokhandel mer…

Jag kan inte låta bli att köpa böcker. Klart beroende. Det värsta är att de också är så enkla att klicka hem på nätet. Igår var vi i Göteborg på en liten söndagstur. Hade ett fotojobb där bl a. Så blev det lite shopping också. Bl a på Akademibokhandeln i Femmans varuhus. Och jag skulle säkert kunna kommit ut med 20 böcker. Det blev bara tre. Om hälsa.

Jag hörde ett skönt engelskt uttryck häromdagen; Explorer in health. En sån är nog jag. En upptäcktsresande i hälsa. Och jag är nog också en biohacker. Jag vill i alla fall vara det, för det låter så häftigt 🙂

bild

Dagens inköp:

De två första författarna ska jag försöka få till podcastintervjuer med. Återkommer med recensioner.

Ha en bra vecka.

Benny Ottosson
www.optimeradig.se
Gillar du innehållet så blir jag jätteglad om du hjälper till att sprida budskapet vidare 🙂 Twittra t ex om min blogg. Och dela gärna detta inlägg. Produkter du köper på min sida får jag provision på. Ditt pris är alltid detsamma. Men du stöttar mitt ”folkhälsoarbete” genom att handla via länkarna. Bli gärna vän med mig på Facebook, följ mig på Twitter och Instagram. Kontakta mig på bennyottosson@me.com eller på tel 0708-519161.

Follow Me on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *