Bloggar jag följer

Jag läser bloggar en gång per dag. Och det är till morgonkaffet. När min fru har druckit klart. Man vill ju inte vara asocial 🙂

Jag använder appen Feedly som jag tycker är väldigt smidig för att hantera många bloggar med. Och man skummar väldigt snabbt igenom dagens utbud och sorterar ut eller läser direkt det som intresserar. Den har också en mängd spara- och delafunktioner.

Här är en del av de hälsobloggar jag följer.

  • Martina Johansson – grymt duktig biokemist och biohacker.
  • Food Pharmacy – underbar blogg från tjejerna som gav ut en bok med samma namn. Underbar humor och bra innehåll. De har också en nära koppling till min idol, snart 90-årige Stig Bengmark. Flitigaste Facebookanvändaren jag vet. Kan väldigt mycket om hälsa.
  • Jonas Bergqvist – som driver Paleo Institute. Mycket duktig på paleo, lchf och träning.
  • Ett sötare blod – med Ann Fernholm, min favorit bland vetenskapsjournalisterna. Dessutom prisbelönt sådan. Läs boken med samma namn om du inte gjort det. Tankeställare…
  • Pure Personal Power – härliga Helena Önneby har så viktiga saker att säga om livet.

Hoppas du hittar någon blogg som kan ge dig intressant information om vägen till ett friskare liv.

/Kram Benny

 

www.optimeradig.se
Gillar du innehållet så blir jag jätteglad om du hjälper till att sprida budskapet vidare 🙂 Twittra t ex om min blogg. Och dela gärna detta inlägg. Bli gärna vän med mig på Facebook, och följ mig på Instagram. Kontakta mig på bennyottosson@me.com eller på tel 0708-519161.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *