4 timmars inspiration om ett friskare liv!

Igår var jag och min fru på en 4,5 timma lång föreläsning om lågkolhydratkost, träning, periodisk fasta och livskvalitet i Göteborg. Otroligt inspirerande. Föreläsare var Andreas Eenfeldt (Kostdoktorn) och Jonas Bergqvist. Båda väldigt inspirerande och kunniga. Som jag sa till min fru innan, så kommer jag nog att känna igen allt de säger, eftersom jag följer dom båda och har läst deras böcker. Men det är ändå kul att få allt i koncentrat.

Återstående föreläsningar på turnén:
Falun 19 oktober
Kalmar 16 november
Sundsvall 23 november

Deras böcker
» Andreas Eenfeldt ”Matrevolutionen”
» Jonas Bergqvist ”LCHF & Träning”

Jag kommer att göra en serie blogginlägg kring fakta och information som gavs under dessa fullspäckade och oerhört intressanta timmar.

Men här är ändå några anteckningar jag gjorde på min iPad 🙂

”Sjukvården avråder överviktiga från ”extremkost” som LCHF (=vanlig mat) och rekommenderar istället att man opererar bort friska organ (=magen)…”
”En vanlig kommentar från sjukvården till överviktiga; -”Ät mindre och rör dig mer” (=du är glupsk och lat), vilket oftast leder till ständig hunger och dåligt samvete för att man inte motionerar”

Häng med!

Kostdoktorn
Kostdoktorn Andreas Eenfeldt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *