#23 – Barn ska också ha bra mat! Intervju med Monique Forslund.

Ytterligare en i raden av människor som ser ut att hinna med hur mycket som helst. Hon driver en Montessoriförskola, är kostcoach, aerobics- och zumbainstruktör, författare bloggare, kursledare, föreläsare och trebarnsmor.

Monique Forslund har själv gjort en kraftig viktresa. Nu jobbar hon med att sprida budskapet om hur hon gjorde och bra mat i störas allmänhet. Hon slåss mycket för barn och ungdomars mat. Och hon för krig med sin egen kommun i Karlstad om skolmaten. Hennes senaste bok heter Barnmatsboken och vänder sig till föräldrar som vill förbättra maten för sina barns skull.

Hon ger dig såklart också sina tre bästa livsråd.

Mycket nöje!

Länk till avsnittet om du inte ser spelaren. Vilket jag inte tror du gör om du är på mobil eller läsplatta. Du hittar också podden på iTunes och Podomatic.

mon

TÄVLING
Vinn Moniques bok ”Barnmatsboken”. Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar här i blogginlägget och säga att du vill vinna boken. Sista datum för att delta i tävlingen är den 6 februari.

barnmatsboken-laga-bra-mat-fran-borjan

MONIQUES BÖCKER
LCHF för hela familjen : riktig mat ger nöjda barn
LCHF på riktigt : ät dig i form
Barnmatsboken : Laga bra mat från början

LÄNKAR
Moniques hemsida
Instagram: @moniquelifezone

bo

www.optimeradig.se
Gillar du innehållet så blir jag jätteglad om du hjälper till att sprida budskapet vidare 🙂 Dela gärna detta inlägg. Produkter du köper på min sida får jag provision på. Ditt pris är alltid detsamma. Men du stöttar mitt ”folkhälsoarbete” genom att handla via länkarna. Bli gärna vän med mig på Facebook, följ mig på Twitter och Instagram. Kontakta mig på bennyottosson@me.com eller på tel 0708-519161.

Follow Me on Pinterest

31 reaktioner på ”#23 – Barn ska också ha bra mat! Intervju med Monique Forslund.

 1. Vill gärna vinna denna bok då jag och min sambo väntar tvillingar och vill kunna ge dom en bra start när det är dags att ge riktig bra mat. Mvh Veronika

 2. Hej, jag vill väldigt gärna vinna den boken!!! Att använda framförallt på jobbet, då jag också arbetar på en privat förskola.

 3. Jag vill så gärna vinna denna bok, har suktat efter den länge och önskade mig den när jag fyllde men fick den inte 🙁 Jag väntar på att min lilla ska komma den 13:e februari och då vill jag kunna ge henne en bra matstart i livet 🙂 /Ida

 4. Oj vad jag vill vinna denna bok! Skulle vara ett otroligt bra verktyg i mina försök att få min sambo och omgivning om värdet av bra, ordentlig mat till barn!

 5. Om jag vann boken skulle jag ha den som grund när jag pratar om mat på mina föräldraträffar, jag arbetar som BVC-sjuksköterska på en privat hälsocentral.

 6. Jag är med och tävlar! denna bok vore perfekt för mig och mina barn! Jag äter lchf sedan länge och har en dotter på 5 år som är omöjlig med mat och förtillfället går ner i vikt för att hon äter för lite och en dotter på 6 månader som vi håller på introducera i matvärlden. Håller tummar och tår

 7. Det är så viktigt att barn får bra mat! Eftersom maten i skola och förskola inte är den bästa så försöker jag laga mycket bättre mat hemma. Ibland tryter fantasin och då skulle denna bok komma väl till pass.

 8. Kul, ska lyssna på podden men först måste jag bara lämna en kommentar om att jag är med att tävla om barnmatsboken.
  Med en halvmånaders bebis börjar det bli dags att introducera mat och då skulle det passa perfekt med lite tips och recept att utgå ifrån.
  Håller tummarna 🙂

 9. Jag vill jättegärna vinna boken! Har en liten tjej på 5 månader och vill så gärna lära mig göra bra, stärkande mat åt henne!

 10. Åh, jag vill jättegärna vinna boken. Vill gärna att mitt barnbarn skall äta bra mat så min dotter skall få den isåfall.

 11. Åh! Jag skulle vilja vinna. Som Höggravid och LCHFare vill jag ge min kommande bebis en god start redan från början, och vara påläst när det väl kommer till att börja äta mat och inte bara ammas 🙂

 12. Jag vill gärna vinna boken. Jag har 4 barnbarn varav ett är 13 år,två stycken är 10 år och nu en liten som är 1 månad. Själv äter min man och jag LCHF sedan 5 år tillbaka.
  Jag jobbar även på en särskola och hoppas att jag även där kan ha hjälp av boken.

 13. Det är alltid lika kul att lyssna på podden. Jag vill jätte gärna vinna boken så jag kan ge mina framtida barn den bästa start i livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *